040 840 241
Zagotavljamo

Diskretnost, popolno oskrbo, čudovit nasmeh in ohranjanje vaših zob v največjem možnem obsegu

zagotavljamo

Diskretnost, popolno oskrbo, čudovit nasmeh in ohranjanje vaših zob v največjem možnem obsegu

Nudimo najpopolnejše zobozdravstvene storitve, tako da ima vsak možnost prejeti kakovostno zobozdravniško oskrbo.

Nudimo najmodernejše in izredno kvalitetne zobozdravstvene storitve. Poleg tega nam je vsak zob pomemben in naredimo prav vse, da ohranjamo zobe vitalne in prisotne čim dlje.     Naše vodilo je, naj bo obisk pri nas čim bolj prijeten in diskreten, brez nepotrebnega strahu. Z veseljem vam prisluhnemo in nam lahko brez zadržkov zaupate svoje težave, saj nam je včasih težko govoriti o njih. Poleg naše prijaznosti in prijetnega okolja, je pri nas obravnava vaših zob brez nepotrebnih bolečin, kar spada pod osnovna pacientova pravica.

Zapriseženi smo biološkemu zobozdravstvu in se zavzemamo za čim večjo biokompatibilnost dentalnih materialov v ustih. Dvajsetletne izkušnje v zobozdravstvu in delu s pacienti so nam pokazale, da v ustnem miljeju, ki ga obliva slina, prisotne zlitine nežlahtnih kovin lahko v veliki meri povzročajo lokalne ali oddaljene zdravstvene težave. Operativne kirurške posege in vstavljanje implantatov pri nas izvaja priznani slovenski maksilofacialni kirurg, ki svoje delo opravlja resno, natančno in izredno strokovno.     Pohvalimo se lahko z izrednim smislom za estetiko ter človekov dobrobit. Zato smo tukaj, da vam pomagamo zasijati v vsej lepoti vašega nasmeha. To je vaša naložba v vas same in v vašo prihodnost.

Zaupajte nam svoje težave

Zavedamo se, da nihče brez nasmeha ni srečen človek, zato vsakega pacienta obravnavamo celostno in individualno ter poiščemo zanj najbolj ustrezno rešitev, ki mu bo vrnila vse tisto, kar mu je bilo odvzeto zaradi težav z zobmi. Vedno upoštevamo tudi vaše želje.   Po estetski rehabilitaciji nasmeha, se našim pacientom izredno popravita njihova samopodoba in samozavest glede privlačnosti nasmeha. Spremeni se celotna estetika obraza in pacienti zasijejo v svoji lepoti. Večini prav tako uspe spremeniti življenje na bolje.

Lahko trdimo, da svoje paciente vračamo v normalno življenje, ki je bilo zaradi težav z zobmi prekinjeno, bodisi zaradi bolezni, poškodb ali drugih razlogov. Nihče si ne zasluži, da ni samozavesten glede svojega nasmeha!  Raziskave so pokazale, da je veliko ljudi dejansko nezadovoljnih s svojim trenutnim nasmehom, vendar o tem ne želijo govoriti. Včasih si nekateri niti ne upajo vprašati ali obstajajo kakšne možnosti za izboljšanje njihovega trenutnega stanja oziroma so prepričani, da ji sploh ni. Največkrat prav mi, v specialistični protetični ordinaciji, začnemo razgovor s pacientom o tej temi s vprašanjem, kaj si želijo. Imamo zelo obsežna znanja, sposobnosti in izjemno dobre rezultate biokompatibilnih rešitev glede estetike in funkcije vaših zob. Priljubljenost te vrste zobozdravstva v svetu vedno bolj narašča, saj se tehnologije in tehnike, ki jih uporabljamo neprestano razvijajo in z minimalno invazivnimi posegi lahko zagotavljamo izredno dobre rezultate. Vsekakor je lep nasmeh lepa investicija v vašo prihodnost.

Vaša naložba v prihodnost

Z leti življenja se naše telo stara, prav tako se veliko naših fizičnih lastnosti spreminja. Vendar se je izkazalo, da ni pomembna vaša starost, saj je znano, da bodo prav lepi zobje in privlačen pomembno vplivali na prvi vtis o osebi. Vse sogovornike gledamo prav v področje socialnega trikotnika, med konico nosu in spodnjo ustnico, kjer pomembno vlogo zavzemajo zobje. Udeleženci raziskav so si bili edini, da ne glede na to, kaj vse se na človeku z leti spremeni,  je ravno nasmeh tisti, ki ohranja osebo privlačno in prijetno. Zato je investicija v lep nasmeh hkrati tudi vaša naložba v prihodnost. Pri našem delu se poslužujemo velikemu smislu za umetnost, v kombinaciji s sodobno znanostjo ter tehnologijo, s čimer smo resnično sposobni oživiti naravno estetiko obraza in zagotoviti privlačen nasmeh. Da našim pacientom lahko zagotovimo le najboljše rezultate, skrbimo za naše neprestana izobraževanja doma in v tujini. Največjo širino in preskok v znanju ter celostni pogled na razumevanju estetike obraza in nasmeha je zagotovo doprineslo specialistično protetično usposabljanje na Stomatološki kliniki.   

Domov
Naslov:

BRILJANTNI NASMEHI
specialistično protetično in splošno zobozdravstvo
ŠPELA TURK, dr. dentalne medicine,
specialistka stomatološke protetike

Tavčarjeva cesta 3
1000 Ljubljana

Telefon:

+386 40 840 241
+386 1 430 06 97

Spletna stran:

www.proteticna-ordinacija.si